De ouders van onze leerlingen zijn onze eerste partners. Wij hechten veel belang aan een goede samenwerking.

Het schoolteam communiceert voornamelijk met de ouders via de schoolagenda. 

Wij hebben een schooleigen model van agenda ontwikkeld. Ook de ouder kan via de schoolagenda een boodschap meegeven.

 

Wij voorzien een aantal contactmomenten. We maken een onderscheid tussen de volgende georganiseerde vormen van contact:

Infoavonden

Er zijn diverse infoavonden voor diverse doelgroepen.

Voor de ouders van de leerlingen voorzien we twee infoavonden: één eind augustus om u verder wegwijs te maken en te informeren over onze werking en één in januari om u onze opleidingen voor te stellen en  uitleg te geven over het studiekeuzeproces.

De infoavonden zijn in principe niet bedoeld als oudercontacten. Tijdens de infoavonden informeren we de ouders over bepaalde aspecten van onze schoolwerking.

Oudercontacten

Na elke rapportperiode volgt een oudercontact. Dat gaat door aan de vooravond van de herfst-, kerst- en paasvakantie en op het einde van het schooljaar.

Op het oudercontact is elke leraar aanwezig. Het rapport wordt door de klastitularis toegelicht en u kunt in gesprek gaan met een vakleraar, een opvoeder of de directie.

Persoonlijk contact

Wenst u een persoonlijk contact met een leraar, een leerlingbegeleider of de directie, vragen wij u om een afspraak te maken via het contactformulier, via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer 051 42 75 10..